DSC00850-1-5.jpg

VOCAL TALENT

Vocal Talent is een groep jonge zangtalenten in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar oud die op hoog niveau optreden met meerstemmige samenzang en naast zang ook getraind worden in dans en choreografie.

De groep treedt regelmatig zelf op en wordt daarnaast ook ingezet voor de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater waarin de groep ook met bekende artiesten op het podium staat.


Vocal Talent zingt voornamelijk Musicaltheater, Film, Disney en Pop repertoire.

Groepsfoto met logo.png

DE TALENTEN

Vocal Talent bestaat momenteel uit 8 zangtalenten. Wil jij weten wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat voor ervaring ze hebben? Klik dan snel hier en maak kennis met deze toppers.

mare-small.jpg
julia-small.jpg
DSC02743-3-small.jpg
libby-small.jpg
liv2-small.jpg
thirza-small.jpg
nova-small.jpg
melanie-small.jpg

FOTO'S, VIDEO'S & SOCIALS.

IMG_20200920_124019_880.jpg

Bekijk hier meer leuke foto's en video's van de groep.

Volg Vocal Talent op Instagram, Facebook & Tik Tok:

1.png
2.png
3.png

WORD JIJ ONS NIEUWSTE VOCAL TALENT TALENT?

Vind jij zingen te gek en heb je talent? Ben je bereid om hard te werken om op hoog niveau te kunnen optreden? Meld je dan nu aan voor de audities die twee keer per jaar worden gehouden. De eerstvolgende auditie is op zondag 6 maart 2022.  Vul hier het inschrijfformulier in.

Momenteel bestaat de groep alleen uit meiden, maar ook jongens zijn van harte welkom om auditie te komen doen! 

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie?
Voor de auditie bereid je één eigen keuze nummer voor waarin je goed kunt laten horen wat jouw stem allemaal kan. Daarnaast krijg je een (meerstemmige) opdracht van ons. We vragen je om het refrein van een nummer (uit het repertoire van Vocal Talent) in te studeren in de lead partij en een tweede stem. Eén van de Vocal Talent leden zal tijdens de auditie met je meezingen in de andere stempartij zodat we kunnen testen of je tijdens het meerstemmig zingen je eigen partij vast kunt houden. Alle partijen en ook de tekst van deze opdracht krijg je toegestuurd.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden.