Welkom op de website van Meerpeen Theater Talentontwikkeling!

Naast de theaterproducties en concerten die we bij Meerpeen Theater op de planken zetten, vinden wij het ook ontzettend leuk om met talenten te mogen werken. Talent verdient de juiste begeleiding en een podium om op te schitteren en dat willen wij ze graag bieden.
Daarom zijn we in 2020 met deze gloednieuwe afdeling voor talentontwikkeling gestart.

Onze talenten worden in drie groepen op hoog niveau getraind om veel te gaan optreden.

Jonge zangtalenten in de leeftijd van 7  t/m 17 jaar die op hoog niveau optreden met meerstemmige samenzang en naast zang ook gecoacht worden in dans en choreografie.

De groep verzorgt eigen optredens en wordt daarnaast ook ingezet voor de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater.

Vocal Talent

Talentvolle vocalisten vanaf 18 jaar die op hoog niveau getraind worden in meerstemmige samenzang. 

De groep wordt ingezet voor koor en ensemblezang in de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater en verzorgt daarnaast eigen optredens

Talent Choir

Musicalproducties op hoog niveau voor kinderen en jongeren van 7 t/m 17 jaar.

Ieder jaar zetten we een bekende musicalproductie op de planken in een echt theater en er worden jaarlijks masterclasses georganiseerd waarin je les krijg van bekende musical artiesten uit het vak!

Musical Talent

Beschik jij over zang- en/of musicaltalent en ben je klaar voor de volgende stap?
Ben je bereid om hard te werken om op hoog niveau te kunnen optreden?

Dan is Meerpeen Theater Talentontwikkeling de plek voor jou!

Twee keer per jaar houden wij auditiesMeld je nu aan voor de eerstvolgende auditie en wie weet sta jij binnenkort tussen één van onze groepen te schitteren op het podium.