Vind jij musical helemaal te gek en ben je tussen de 7 & 17 jaar oud?Wil je in een super leuke dag vol workshops leren van professionals en tegelijkertijd kans maken op een plek in Musical Talent, de nieuwe musical talentengroep van de kop van Noord-Holland? 

Meld je dan nu aan voor onze musicaldag op zaterdag 26 juni 2021.

Je krijgt les van de coach van onze talentengroepen, de dance captain van meerdere nationale en internationale musicalproducties & actrice Jolijn Henneman! Bekend van o.a. de film Misfit, haar hoofdrol als Sophie in de musical 'Mamma Mia!' & halve finaliste in het televisieprogramma: Op zoek naar Maria!

Voor slechts €15,00 (inclusief lunch) kun jij er bij zijn. 

INSCHRIJVING / KAARTVERKOOP

Wauw! De inschrijvingen voor de musicaldag zijn ontzettend hard gegaan. Niet alleen uit de Noordkop, maar ook van verderop uit het land komen deelnemers naar Wieringerwerf voor onze musicaldag.

Momenteel hebben we nog maar een aantal plekken en dan zit de eerste dag helemaal vol. Voor deze laatste plekken zijn wij een wachtlijst gestart.

WACHTLIJST

We vinden het ontzettend leuk dat er ook van verderop uit het land aanmeldingen komen, maar willen eerst kinderen en jongeren uit de Noordkop de gelegenheid bieden om hier gebruik van te maken.
 

Wil jij graag bij de musicaldag zijn? Mail dan je naam, geboortedatum en woonplaats naar info@musicaltalentnederland.nl. De laatste plekken zullen wij in eerste instantie geven aan deelnemers uit de Noordkop en daarna aanvullen met deelnemers van verderop uit het land.
 

Komen er nog veel aanvragen bij ons binnen, dan wordt er mogelijk een tweede dag georganiseerd. Dus wil je dit niet missen? Mail ons dan snel!