MUSICAL TALENT

Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de kop van Noord-Holland die hoogwaardige musicalproducties op de planken brengt voor kinderen en jongeren van 7 t/m 17 jaar.

Jaarlijks brengen we een bekende musicalproductie op hoog niveau in een echt theater en ieder jaar worden er ook masterclasses georganiseerd waarin je les krijgt van bekende nationale musical artiesten uit het vak.

DE TALENTEN

Voor Musical Talent zijn eerst interne audities gehouden waarbij drie meiden vanuit Vocal Talent geselecteerd zijn voor de groep. 

MUSICAL TALENT MUSICALDAG

Musicaldag EVENEMENT WIX.png

Op zaterdag 26 juni 2021 organiseerden wij een musical workshop en teven selectiedag voor Musical Talent.

Bekijk hier alle informatie en natuurlijk alle foto's.

WORD JIJ ONS NIEUWSTE MUSICAL TALENT TALENT?

Vind jij musical helemaal te gek en heb je talent? Ben je bereid om hard te werken om op hoog niveau te kunnen optreden? Meld je dan nu aan voor de auditie die twee keer per jaar wordt gehouden. De eerstvolgende auditie is in de maand september 2021.  Vul hier het inschrijfformulier in.
Momenteel bestaat de groep alleen uit meiden, maar ook jongens zijn van harte welkom om auditie te komen doen! 

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie?
Onze audities voor Musical Talent worden in groepen afgenomen. Voor de auditie vragen we je een zangnummer en speltekst voor te bereiden. De teksten en oefenbestanden krijg je van ons via de mail opgestuurd. Daarnaast zal onze coach je op de dag zelf een stukje choreografie aanleren.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden.