Ontwerp zonder titel-7.png

MUSICAL TALENT

Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de kop van Noord-Holland die hoogwaardige musicalproducties op de planken brengt voor kinderen en jongeren van 7 t/m 17 jaar. Jaarlijks brengen we een bekende musicalproductie op hoog niveau in een echt theater en ieder jaar worden er ook masterclasses georganiseerd waarin je les krijgt van bekende nationale musical artiesten uit het vak.

Aankomend seizoen speelt Musical Talent de hitmusical Anastasia! Een musical van FanWork musicals.

ANASTASIA-2.png

DE TALENTEN

Voor Musical Talent zijn eerst interne audities gehouden waarbij drie meiden vanuit Vocal Talent geselecteerd zijn voor de groep. Ook op onze musicaldag zijn talenten geselecteerd die aan het begin van het nieuwe seizoen aan jullie voorgesteld zullen worden.

Musical Talent - Elles
Musical Talent - Julia
Musical Talent - Liv

MUSICAL TALENT MUSICALDAG

Musicaldag EVENEMENT WIX.png

Op zaterdag 26 juni 2021 organiseerden wij een musical workshop en tevens selectiedag voor Musical Talent.

Bekijk hier alle informatie en natuurlijk alle foto's.

De musicaldag & eerste productie van Musical Talent zijn mede mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging

NLU170704-Icoon-waarde.png

WORD JIJ ONS NIEUWSTE MUSICAL TALENT TALENT?

Vind jij musical helemaal te gek en heb je talent? Ben je bereid om hard te werken om in musicalproducties op hoog niveau te kunnen schitteren? Meld je dan nu aan voor de audities die twee keer per jaar worden gehouden. De eerstvolgende auditie is op zaterdag 22 januari 2022.  Vul hier het inschrijfformulier in.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie?
Onze audities voor Musical Talent worden in groepen afgenomen. Voor de auditie vragen we je een zangnummer en speltekst voor te bereiden. De teksten en oefenbestanden krijg je van ons via de mail opgestuurd. Daarnaast zal onze coach je op de dag zelf een stukje choreografie aanleren.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden.